تاکید مقام ارشد یمنی بر تداوم ممنوعیت کشتیرانی به سمت بنادر اشغالی فلسطین حمله مجدد جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به مناطقی در جنوب لبنان تظاهرات علیه نتانیاهو به خشونت کشیده شد + فیلم سوناک: لفاظی‌های هسته‌ای مقام‌های روس هیچ توجیهی ندارد شولتس ادعا کرد: روسیه هرگز برای صلح تلاش نکرد کشته‌شدن سه نظامی صهیونیست دیگر در نوار غزه | شمار کشته‌های تل‌آویو به ۱۱ تن رسید خانواده اسرا: نتانیاهو تبادل اسراء را بپذیرد | جان اسرا درخطر است واکنش نتانیاهو و سران اسرائیل به کشته شدن هشت نظامی رژیم صهیونیستی در رفح ارتش یمن دو کشتی عازم اسرائیل را غرق کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۳) قاضی‌زاده هاشمی در میزگرد اقتصادی: خط فقر مطلق را اصلاح می‌کنیم | پیش‌بینی نظام جبران پورمحمدی: برنامه ششم زیر ۳۰ درصد اجرا شده است + فیلم دیدار علی باقری و رئیس کمیته امور بین‌الملل دومای روسیه یورش پلیس سوئد به تجمع حامیان فلسطین در استکهلم نحوه هلاکت ۸ نظامی اسرائیلی به روایت رسانه‌های عبری واکنش روسیه به بسته جدید تحریمی انگلیس حمید نوری کیست؟+بیوگرافی زلنسکی: برای پایان جنگ، به مسکو پیشنهاد مورد توافق بین‌المللی ارائه می‌دهیم الحوثی: پیام حج، کمک «صادقانه» به ملت فلسطین است حمله موشکی مقاومت عراق به یک هدف حیاتی رژیم صهیونیستی + فیلم «کامالا هریس» از اعطای کمک ۱.۵ میلیاردی آمریکا به اوکراین خبر داد
سرخط خبرها

حضور نظامی آلمان در افغانستان پس از ۲ دهه پایان یافت

  • کد خبر: ۷۲۶۱۱
  • ۰۹ تير ۱۴۰۰ - ۱۳:۳۳
حضور نظامی آلمان در افغانستان پس از ۲ دهه پایان یافت
در ادامه روند خروج نظامیان خارجی از افغانستان، آلمان با ترک این کشور به مرگبارترین ماموریت نظامی‌اش پس از جنگ جهانی دوم پایان داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «آنگرت کرامپ کارن بائر» وزیر دفاع آلمان اعلام کرد که روند خروج نظامیان آلمانی از افغانستان تکمیل شده است و بدین ترتیب این کشور به مرگبارترین ماموریت نظامی‌اش پس از جنگ جهانی دوم پایان داد.

 

در سال‌های گذشته آلمان پس از آمریکا بزرگترین حضور نظامی را در افغانستان داشت و در ۲ دهه گذشته حدود ۱۵۰ هزار نظامی به افغانستان اعزام شدند که بسیاری از آن‌ها بیش از یک بار به این کشور آمدند.

 

در طی این سال‌ها ۵۹ نظامی آلمانی در افغانستان کشته شدند که ۳۵ مورد در نتیجه درگیری و یا حملات مخالفان مسلح دولت افغانستان به این نظامیان بود.

 

پیش از آغاز روند خروج نظامیان آلمانی، ۱۳۰۰ نظامی این کشور در افغانستان حضور داشتند که بیشتر آن‌ها در «کمپ مارمل» مستقر بودند.

 

نظامیان آلمانی درحالی افغانستان را ترک کردند که این کشور پیش از این بر ادامه حضور نیروهایش در افغانستان برای پیشرفت در مذاکرات بین‌الافغانی تاکید داشت.

 

نظامیان آلمانی نیز پیش از تکمیل روند خروج از افغانستان اعلام کرده بودند که تمام اسناد محرمانه را نابود می‌کنند.

 

حساب توئیتری نیرو‌های مسلح آلمان چندی قبل در توئیتی نوشت: «ماموریت حمایت قاطع در افغانستان در حال نابود کردن اطلاعات محرمانه در کمپ مارمل است».

 

یک افسر ارشد ارتش آلمان در ویدئوی منتشر شده اظهار داشت که اسناد محرمانه پس از خُرد شدن، در کوره‌ها سوزانده می‌شوند و ضایعات فلزی نیز در یک دستگاه پرس بزرگ خُرد می‌گردد تا غیرقابل استفاده شود.

 

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->